Project Name: SAEON Offices
Project Location: Cobyn, Pretoria, Gauteng Province
Design Completed: Ongoing
Construction Completed: Not started
Project Description: OLIVEHILL Architects were successfully appointed as part of a tender process to design and act as principal agent for the new offices of the South African Environmental Observation Network (SAEON) in an existing house in Colbyn Pretoria. The existing house is older than 60 years and falls under the protection of the Heritage Resource Act. The project programme includes:

  • Offices for all the SAEON Staff including all facilities (ablutions kitchens etc)
  • Meeting rooms and conference rooms

As the project is for SAEON which forms Part of the (National Research Foundation) the emphasis of the project is on overall sustainability.